Fisioteràpia

Horari 
Dimarts, de 15 a 21 h
Dijous, de 9 a 14 h

Telèfon per concertar visites: 671 694 400

PROMOCIÓ FINS AL 31 D'AGOST DE 2018

Descompte del 20% en:

- Estudi biomecànic de la marxa

- Plantilles

Al centre d'Ergodinámica (Pg. de la Bonanova, 88 · Barcelona)

Cal portar el carnet de soci per acreditar-se i poder gaudir del descompte.

Ignasi Batlle, fisioterapeuta d'Ergodinámica des de 2016, és graduat en Fisioteràpia per la Facultat de Ciències de la Salut Blanquerna – Ramon Llull i actualment està cursant un màster en Osteopatia. Professionalment ha exercit com a fisioterapeuta a diverses edicions del Campionat d'Espanya Absolut, al Barcelona Open Banc - Trofeu Conde de Godó i a la Triatló de Barcelona.

El servei de Fisioteràpia del CT Barcino està gestionat per l'empresa Ergodinámica (www.ergodinamica.com). 

Ergodinámica es una xarxa de centres mèdics esportius especialitzats en la detecció i tractament d’alteracions, desajustos i patologies relacionades amb l’aparell locomotor que compta amb més de 45 anys d’experiència i metodologia pròpia en l’estudi biomecànic de la marxa.

Els seus centres també incorporen altres especialitats mèdiques complementàries, oferint així un servei global a pacients i esportistes de tots els nivells en el tractament i recuperació de lesions així com en la millora de rendiment esportiu. 

Especialitats:
- Biomecànica
- Traumatologia
- Fisioteràpia
- Medicina esportiva
- Psicologia esportiva
- Valoració física
- Preparació & readaptació física
- Nutrició
- Osteopatia

Per formar part del grup de col·lectius de Ergodinámica, els socis del Club Tennis Barcino tenen un 20% de descompte en tots els serveis de les diferents especialitats.

D’altra banda, al seu blog hi publiquen articles que poden ser d'interès per als nostres socis, on tracten temes com el colze de tenista: https://www.ergodinamica.com/blog/como-prevenir-y-tratar-codo-de-tenista/

 

 ergodinamica