Programes entrenament personalitzat

El Club ofereix diferents programes d’entrenament personal, la millor manera d’aconseguir els objectius marcats, sempre sota la supervisió de professionals.

Fora quilos!: Programa específic per ajudar-te a perdre pes d’una manera sana, segura i eficaç. També es pot fer en grups de 2 persones.

TRX Training: Entrenament amb aparell de suspensió. Versàtil, complet i obert a tothom, s’ajusta a qualsevol nivell de fitness i permet treballar en cadena els grups musculars.

HIIT (High Intensity Interval Training): L’entrenament en intervals d’alta intensitat millora la resistència i crema calories de manera molt efectiva. Sessions de menys d’una hora, individuals o en grup.

SacBox EP: Entrenament amb cops de puny i cama al sac a mode d’assalts al ritme de la música. Un complet treball de coordinació cardiovascular i força que ajuda a reduir l’estrès.

Preparació per a curses i maratons: Millora la teva marca sota la supervisió de professionals. Combina entrenament i informació essencial (dieta, pauses, calendari de curses, etc.).

Club del Nedador: Millora el teu estil de natació en un temps rècord. Aconsegueix els teus objectius amb l’assessorament de professionals qualificats.